Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • MYOMY Paperbag luiertas MYOMY Paperbag luiertas
  • Test; Case Logic rugzak en laptop tas Test; Case Logic rugzak en laptop tas
  • MaiQ; de perfecte werktas MaiQ; de perfecte werktas
  • Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas
  • Vaderdag cadeautip; Basil fietstassen Vaderdag cadeautip; Basil fietstassen
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
ladygadgets

iPhone hoesjes

Bij Studio 117 zijn er weer allerlei nieuwe iPhone hoesjes te koop. (Ik heb al eerder geschreven over deze handgemaakte hoesjes.)

studio 117

Maar nieuw is dat je nu, bij Studio 117, ook voor je netbook verschillende sleeves (met vulling) kunt bestellen. En daardoor is het mogelijk om je laptop in dezelfde ‘outfit’ te kleden als je iPhone en iPod. Geef bij de bestelling even door welk merk netbook je hebt, en de sleeve wordt speciaal voor jouw laptop op maat gemaakt. Dus in feite draagt je laptop dan haute couture ;).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?