You are here: Home » Fashion » BH reistas

BH reistas

geschreven door Constance

Wie herkent dit niet? Je gaat op reis (en ik reis heel veel, zoals jullie weten) en wat doe je met je (kostbare) bh’s en slips?

bra bag

Die stop je vanaf nu in de Bra Bag of de Panty Pak. Dit zijn speciale reistasjes, in de vorm van een bh of slip, die ervoor zorgen dat je voorgevormde bh’s niet indeuken of beschadigen. Het Panty Pak heeft 2 vakken zodat je je ondergoed kunt scheiden (gedragen of schoon). Er zijn 2 modellen Bra Bag: het ‘gewone’ type is geschikt voor bh’s in cup A t/m C en de Buxom Bra Bag is meer voor de rondborstige vrouw die cup D t/m G heeft.  Alle Bags zijn te koop met verschillende designs, en ze zijn (natuurlijk) ook als handtas te gebruiken en dat scheelt weer ruimte in je koffer. panty pak

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com