Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule
  • Weleda Eerste Hulp Set Weleda Eerste Hulp Set
  • Hermès Festival des Métiers in Amsterdam Hermès Festival des Métiers in Amsterdam
  • BY LOULOU; de Christmas Collection BY LOULOU; de Christmas Collection
  • Blender Activ Pro, handig voor onderweg Blender Activ Pro, handig voor onderweg
shoppen

BH reistas

Wie herkent dit niet? Je gaat op reis (en ik reis heel veel, zoals jullie weten) en wat doe je met je (kostbare) bh’s en slips?

bra bag

Die stop je vanaf nu in de Bra Bag of de Panty Pak. Dit zijn speciale reistasjes, in de vorm van een bh of slip, die ervoor zorgen dat je voorgevormde bh’s niet indeuken of beschadigen. Het Panty Pak heeft 2 vakken zodat je je ondergoed kunt scheiden (gedragen of schoon). Er zijn 2 modellen Bra Bag: het ‘gewone’ type is geschikt voor bh’s in cup A t/m C en de Buxom Bra Bag is meer voor de rondborstige vrouw die cup D t/m G heeft.  Alle Bags zijn te koop met verschillende designs, en ze zijn (natuurlijk) ook als handtas te gebruiken en dat scheelt weer ruimte in je koffer. panty pak

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?