Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Zijde kussensloop van Silk Avenue Test; Zijde kussensloop van Silk Avenue
  • Test; Zijden kussensloop voor mooi haar en huid Test; Zijden kussensloop voor mooi haar en huid
  • Nieuw Nederlands armbandenmerk; by Jozemiek Nieuw Nederlands armbandenmerk; by Jozemiek
  • De perfecte blouse De perfecte blouse
  • Tips voor het kopen van een zijden dekbed Tips voor het kopen van een zijden dekbed
  • Nieuwe collectie zijde sjaals Nieuwe collectie zijde sjaals
shoppen

AIFW 2010: OntFront & EnD

Vandaag ben ik wederom te gast geweest bij de AIFW 2010 en ik heb daar 2 bijzondere shows gezien.

ontfront

De 1e show was van het herenmerk OntFront. Als 1e model kwam Tygo Gernandt de catwalk op en liep als een pro. De 2 ontwerpers van OntFront Tomas Overtoom en Liza Koifman hebben een zeer draagbare en mooie herencollectie ontworpen waarbij de nadruk lag op auto- & motorraces. De collectie is geschikt voor stoere jongemannen maar ook voor mannen die wonen en leven in de ‘city’. Zeker de kostuums (waarvan de pantalons ook prima zonder het bijpassende kolbert gedragen kunnen worden) en de jeans waren erg mooi en lekker strak gesneden. Als ik man was wist ik het wel….

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Hzqou4pVW4[/youtube]

Daarna was ik gast bij de fashionshow van EnD. Voordat de modellen de catwalk opkwamen werd er een korte (zwart-wit) film vertoond met in de hoofdrollen Victoria Koblenko en Sebastiaan Labrie. De 2 ontwerpsters van EnD, Eva & Delia, hebben een totaal andere collectie op de catwalk neergezet als vorig jaar zomer. Er zaten veel transparante designs bij (in blouses en tops) maar ook herenpantalons met wijde pijpen en mooie zijde blouses. Bij een paar stukken werd ik gelijk ‘hebberig’ en ook deze keer was Kim Feenstra weer van de partij als model.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pVtHDgNVf5g[/youtube]

(Wil je alle foto’s van de shows bekijken, kan dan op www.shoot.nu, de site van fotograaf Sjoerd Jonkman.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?