You are here: Home » Fashion » AIFW 2010: OntFront & EnD

AIFW 2010: OntFront & EnD

geschreven door Constance

Vandaag ben ik wederom te gast geweest bij de AIFW 2010 en ik heb daar 2 bijzondere shows gezien.

ontfront

De 1e show was van het herenmerk OntFront. Als 1e model kwam Tygo Gernandt de catwalk op en liep als een pro. De 2 ontwerpers van OntFront Tomas Overtoom en Liza Koifman hebben een zeer draagbare en mooie herencollectie ontworpen waarbij de nadruk lag op auto- & motorraces. De collectie is geschikt voor stoere jongemannen maar ook voor mannen die wonen en leven in de ‘city’. Zeker de kostuums (waarvan de pantalons ook prima zonder het bijpassende kolbert gedragen kunnen worden) en de jeans waren erg mooi en lekker strak gesneden. Als ik man was wist ik het wel….

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Hzqou4pVW4[/youtube]

Daarna was ik gast bij de fashionshow van EnD. Voordat de modellen de catwalk opkwamen werd er een korte (zwart-wit) film vertoond met in de hoofdrollen Victoria Koblenko en Sebastiaan Labrie. De 2 ontwerpsters van EnD, Eva & Delia, hebben een totaal andere collectie op de catwalk neergezet als vorig jaar zomer. Er zaten veel transparante designs bij (in blouses en tops) maar ook herenpantalons met wijde pijpen en mooie zijde blouses. Bij een paar stukken werd ik gelijk ‘hebberig’ en ook deze keer was Kim Feenstra weer van de partij als model.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pVtHDgNVf5g[/youtube]

(Wil je alle foto’s van de shows bekijken, kan dan op www.shoot.nu, de site van fotograaf Sjoerd Jonkman.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com