You are here: Home » Accessoires » TomTom Start met speciaal Valentijnspakket

TomTom Start met speciaal Valentijnspakket

geschreven door Constance

TomTom heeft speciaal voor Valentijnsdag een cadeau ontworpen. Het ‘I’d Be Lost Without You’ navigatiepakket bevat een witte TomTom Start voorzien van exclusieve Points of Interest (POI’s), een Flaming Red cover en een draagtas.

tom-tom

De TomTom Start is makkelijk in gebruik en heeft alle kwaliteitsaspecten die je van een TomTom kan verwachten. Het apparaat is een ideaal Valentijnscadeau voor zowel technologie liefhebbers als beginners. De Flaming Red cover uit het pakket geeft het apparaat een nieuw uiterlijk en het bijpassende draagtasje beschermt het apparaat tegen beschadiging. De speciaal voor Valentijn geselecteerde downloadbare POI’s bevat onder andere restaurants, hotels en bioscopen. Allemaal ideale plekken om als koppel samen Valentijnsdag door te brengen.

Na Valentijnsdag kan het ‘I’d Be Lost Without You’ apparaat naar je eigen smaak worden ingericht. Andere covers worden apart verkocht en meer POI’s, start-up schermen en grappige stemmen kunnen worden gedownload via de gratis TomTom HOME software.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com