Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen
  • Valentijnsdag bij HEMA Valentijnsdag bij HEMA
  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
  • Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music
  • Test: TomTom Spark 3 Cardio Test: TomTom Spark 3 Cardio
ladygadgets

TomTom Start met speciaal Valentijnspakket

TomTom heeft speciaal voor Valentijnsdag een cadeau ontworpen. Het ‘I’d Be Lost Without You’ navigatiepakket bevat een witte TomTom Start voorzien van exclusieve Points of Interest (POI’s), een Flaming Red cover en een draagtas.

tom-tom

De TomTom Start is makkelijk in gebruik en heeft alle kwaliteitsaspecten die je van een TomTom kan verwachten. Het apparaat is een ideaal Valentijnscadeau voor zowel technologie liefhebbers als beginners. De Flaming Red cover uit het pakket geeft het apparaat een nieuw uiterlijk en het bijpassende draagtasje beschermt het apparaat tegen beschadiging. De speciaal voor Valentijn geselecteerde downloadbare POI’s bevat onder andere restaurants, hotels en bioscopen. Allemaal ideale plekken om als koppel samen Valentijnsdag door te brengen.

Na Valentijnsdag kan het ‘I’d Be Lost Without You’ apparaat naar je eigen smaak worden ingericht. Andere covers worden apart verkocht en meer POI’s, start-up schermen en grappige stemmen kunnen worden gedownload via de gratis TomTom HOME software.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?