You are here: Home » Fashion » I Love Fashion News zoekt Fashionista

I Love Fashion News zoekt Fashionista

geschreven door Constance

De website I Love Fashion News zoekt de Fashionista van 2010!

fashionista contest

Wil jij een jaar lang shoppen bij River Island? Wil jij naar Londen via GaSamen.nl? Wil jij een blog op I Love Fashion News? En ben jij dé fashionista van Nederland? Schrijf je dan nu in voor deze wedstrijd! Verzamel daarna alle stemmen die je kan krijgen, want de 8 Fashionista’s met de meeste stemmen gaan door naar de finale en op 15 februari wordt de uiteindelijke winnares bekend gemaakt. Ook de stemmers worden niet vergeten: want zij maken kans op een mooie scooter van Kymco.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com