You are here: Home » In & om het huis » Veranderkriebels

Veranderkriebels

geschreven door Constance
Young Man Moving Sofa Into New Home
 
 
 
De feestdagen zijn weer voorbij de kerstboom is je huis uit en de kerskaarten zijn van de deur gehaald. Je poetst je huis weer blinkend schoon en dan…..tijd voor verandering in je interieur.Zoals een andere indeling. Sleep je bank naar de andere kant van de kamer (zo verbrand je gelijk de teveel gegeten kerstkransjes en oliebollen ) en het lijkt alsof je een hele nieuwe kamer hebt.
Dus voor iedereen die voorjaarsveranderdrang heeft (of wil afvallen) hier wat indelings -en stylingtips met je bestaande meubels en accesoires (want het geld is ook op ).
 
*  Zet je zitmeubels nooit tegen de muur, hoe klein je ruimte ook is.De ruimte lijkt juist groter als er ruimte achter je meubel is, ongeveer 20 centimeter ruimte is al voldoende.Als je achter het zitmeubel ook nog een lampje (bij een bank 2 lampjes) op de grond legt, dan lijkt de muur nog verder naar achteren te staan en toont je kamer groter.
 
* Heb je een lange smalle woonkamer, zet dan eens een kast haaks op de wand. Hierdoor breek je de lengte van je kamer en creeer je een extra hoekje. De achterkant van de kast kan je leuk oppimpen met een behangetje.
 
* Zet je salontafel te koop op marktplaats en koop van dat geld 2 kleine tafeltjes. Je kamer staat op die manier minder vol.
 
* Verzamel al je vaasjes, beeldjes en andere gekke dingen op kleur, of verf ze in een kleur en stijl ze op een groot dienblad.
 
* Zet in al je waxinelichtpotjes hyacintenbolletjes en blauwe druifjes en verdeel ze over het midden van je eettafel. Zo haal je snel en eenvoudig het voorjaar in huis.
Danielle Monteny, Tipgever Arnhem e.o.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com