You are here: Home » Home gadgets » Bloempotten

Bloempotten

geschreven door Constance

Vorig jaar zomer heb ik me werkelijk een bult gezocht naar XXL bloempotten, en met heel veel moeite heb ik er een paar op de kop kunnen tikken (en deze kosten je gelijk een rib uit je lijf).

elho

Groot was daarom ook mijn verbazing toen ik recentelijk bij de Intratuin de bloempotten van Elho zag staan. Zelfde idee, alleen stukken goedkoper! Want de serie Pure is gebaseerd op de ouderwetse stenen bloempot, alleen dan gemaakt van plastic. En naast het basis model heeft de Elho Pure collectie ook nog hele mooie taps toelopende potten en vierkante bakken en allemaal in verschillende maten en kleuren. En ook zijn er potten (Ambiance) met een halogeen lampje onderin.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com