You are here: Home » Shoppen » AIFW krijgt eigen tijdschrift

AIFW krijgt eigen tijdschrift

geschreven door Constance

De Amsterdam International Fashion Week (23 t/m 30 januari as.) krijgt haar eigen tijdschrift, Frontrow.

frontrow

De glossy Frontrow is een combinatie van de programma’s van de modeweek, incl. interviews met ontwerpers en andere mensen uit de modebranche, fotoshoots en modenieuws. Frontrow wordt verspreid bij de catwalklocatie bij de Westergasfabriek, maar ook bij winkels, clubs, musea en het tijdschrift Grazia. De AIFW en de redactie van Grazia zijn verantwoordelijk voor Frontrow. De lancering van Frontrow is tijdens de officiele opening van de Amsterdam International Fashion Week op 23 januari as. bij Maison de Bonneterie in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Marike 15 oktober 2010 - 12:07

Gaaf he?! Wij van de Wolfabriek vinden dat er nooit genoeg kan worden gebreid! Alleen jammer dat de draden van de Zeeman niet zo’n hele goede kwaliteit zijn. Wij houden van echte wol en vette kleuren… zie http://www.dewolfabriek.nl. Groetjes, Marike@Marleen

Reageer
Marike 15 oktober 2010 - 12:07

Gaaf he?! Wij van de Wolfabriek vinden dat er nooit genoeg kan worden gebreid! Alleen jammer dat de draden van de Zeeman niet zo’n hele goede kwaliteit zijn. Wij houden van echte wol en vette kleuren… zie http://www.dewolfabriek.nl. Groetjes, Marike@Marleen

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com