Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

AIFW krijgt eigen tijdschrift

De Amsterdam International Fashion Week (23 t/m 30 januari as.) krijgt haar eigen tijdschrift, Frontrow.

frontrow

De glossy Frontrow is een combinatie van de programma’s van de modeweek, incl. interviews met ontwerpers en andere mensen uit de modebranche, fotoshoots en modenieuws. Frontrow wordt verspreid bij de catwalklocatie bij de Westergasfabriek, maar ook bij winkels, clubs, musea en het tijdschrift Grazia. De AIFW en de redactie van Grazia zijn verantwoordelijk voor Frontrow. De lancering van Frontrow is tijdens de officiele opening van de Amsterdam International Fashion Week op 23 januari as. bij Maison de Bonneterie in Amsterdam.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?