You are here: Home » Shoppen » Beertjes van Soho Hearts

Beertjes van Soho Hearts

geschreven door Constance

Waarschijnlijk ken je het merk Soho Hearts al, maar toch wil ik je even attent maken op de schattige beertjes die je aan een lange ketting kunt hangen.

soho hearts

De Soho Hearts beertjes zijn allemaal bezaaid met kristal. De beertjes zijn er in het goud of zilver, of een combinatie van kleuren. En tijdens haar zwangerschap is Christina Aguilera regelmatig gesignaleerd  met het zilver beertje om haar nek. Ook Mickey Rourke draagt de goudenkleurige scull ring van Soho Hearts. En je hoeft niet helemaal naar New York (Soho) voor de sieraden (jammer he), alles is gewoon online te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com