You are here: Home » Gadgets » Make-up van Ellis Faas

Make-up van Ellis Faas

geschreven door Constance

In februari heb ik jullie al gemeld dat de Nederlandse visagiste Ellis Faas (zij heeft voorheen ook de Biotherm make-up lijn bedacht) een geheel nieuw make-up concept heeft bedacht. En zij is toen begonnen met een lippenstift en nu is de hele serie compleet.

ellis faas

Ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal ‘verliefd’ ben op de mooie (zilverkleurige) houder waar je al je make-up pencils in op kunt bergen. De Ellis Holder biedt plaats aan 6 sticks (zoals de Ellis lipstick, mascara, oogschaduw en de blush) en in de deksel doe je de Ellis poeder en zit ook een spiegeltje.  Je kunt alle Ellis Faas producten online bestellen of bij de filialen van Skin Cosmetics of de Rotterdamse Bijenkorf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com