Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
  • CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017 CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017
  • Nieuwe voorjaars/zomercollectie van essence Nieuwe voorjaars/zomercollectie van essence
shoppen

Make-up van Ellis Faas

In februari heb ik jullie al gemeld dat de Nederlandse visagiste Ellis Faas (zij heeft voorheen ook de Biotherm make-up lijn bedacht) een geheel nieuw make-up concept heeft bedacht. En zij is toen begonnen met een lippenstift en nu is de hele serie compleet.

ellis faas

Ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal ‘verliefd’ ben op de mooie (zilverkleurige) houder waar je al je make-up pencils in op kunt bergen. De Ellis Holder biedt plaats aan 6 sticks (zoals de Ellis lipstick, mascara, oogschaduw en de blush) en in de deksel doe je de Ellis poeder en zit ook een spiegeltje.  Je kunt alle Ellis Faas producten online bestellen of bij de filialen van Skin Cosmetics of de Rotterdamse Bijenkorf.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?