Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haarvangers voor in de wasmachine Haarvangers voor in de wasmachine
  • Test; Doe de was met Less Test; Doe de was met Less
  • Aldi verkoopt een Medion wasmachine Aldi verkoopt een Medion wasmachine
  • AEG lanceert uniek liftsysteem in vaatwasser AEG lanceert uniek liftsysteem in vaatwasser
  • Test; Wijnglashouder voor in de vaatwasser, de Glass Saver Test; Wijnglashouder voor in de vaatwasser, de Glass Saver
  • Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset
ladygadgets

Energiemeter

Zo langzamerhand zijn al mijn oude gloeilampen vervangen voor (hallogeen)spaarlampen en ik heb zelfs een aantal (best kostbare) LED gloeilampen in huis. De wasmachine en de vaatwasser draaien altijd na 23.00 uur of in het weekend (goedkope stroom) en droger wordt zowieso alleen in het weekend gebruikt voor de handdoeken en dekbedovertrekken. Maw. ik probeer zo milieubewust mogelijk te zijn.

watsson energiemeter
Wattson
cresta
Cresta

Maar bij mij staat wel de hele dag de computer aan, en dat schijnt ook een behoorlijke energieslurper te zijn en dat geldt zeker voormijn oude beestje (ik zit nl. met smart te wachten op mijn nieuwe Dell Zino HD).  Hoe kom je er nu achter hoeveel stroom je apparatuur verbruikt? Dat kan met een energiemeter. Nu kan je een hele mooie energiemeter kopen van Wattson maar daar is prijs dan ook naar (ja aan design hangt een prijskaartje) maar je kunt ook gewoon even naar de Kijkshop, de Gamma of de BCC en daar schaf je al een energiemeter, de Cresta RCE-1106, aan voor euro 10,-.  (En deze energiemeter kwam bij Kassa als beste uit de test.) Dus dit is mijn goede voornemen voor 2010, ik ga een energiemeter kopen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?