You are here: Home » Accessoires » Energiemeter

Energiemeter

geschreven door Constance

Zo langzamerhand zijn al mijn oude gloeilampen vervangen voor (hallogeen)spaarlampen en ik heb zelfs een aantal (best kostbare) LED gloeilampen in huis. De wasmachine en de vaatwasser draaien altijd na 23.00 uur of in het weekend (goedkope stroom) en droger wordt zowieso alleen in het weekend gebruikt voor de handdoeken en dekbedovertrekken. Maw. ik probeer zo milieubewust mogelijk te zijn.

watsson energiemeter

Wattson

cresta

Cresta

Maar bij mij staat wel de hele dag de computer aan, en dat schijnt ook een behoorlijke energieslurper te zijn en dat geldt zeker voormijn oude beestje (ik zit nl. met smart te wachten op mijn nieuwe Dell Zino HD).  Hoe kom je er nu achter hoeveel stroom je apparatuur verbruikt? Dat kan met een energiemeter. Nu kan je een hele mooie energiemeter kopen van Wattson maar daar is prijs dan ook naar (ja aan design hangt een prijskaartje) maar je kunt ook gewoon even naar de Kijkshop, de Gamma of de BCC en daar schaf je al een energiemeter, de Cresta RCE-1106, aan voor euro 10,-.  (En deze energiemeter kwam bij Kassa als beste uit de test.) Dus dit is mijn goede voornemen voor 2010, ik ga een energiemeter kopen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com