You are here: Home » Fashion » High tea voor Fashionista’s

High tea voor Fashionista’s

geschreven door Constance

Ik ga in februari volgend jaar 3 dagen naar Londen toe en de hoofdreden is niet om te gaan winkelen, maar om (voor de 3e keer dit jaar) de Engelse band Depeche Mode live aan het werk te zien en deze keer treden zij op in de Royal Albert Hall.

high tea

Nu zou ik natuurlijk geen echte vrouw zijn als ik toch ook niet stiekum alvast leuke, trendy en hippe adresjes aan het verzamelen ben. En ik wil ook absoluut een keer een Engelse high-tea meemaken. In het luxe Berkely Hotel hebben ze wel een hele bijzondere high-tea op de menukaart staan, nl. de Pret-a-Portea. Deze high-tea is helemaal gebaseerd op het modebeeld en veranderd ook elke 6 maanden. Voor het winterseizoen hebben ze koekjes en andere lekkernijen gebaseerd op oa. de Mulberry Bayswater tas, de bunny oren van Louis Vuitton,  de Burberry Prorsum trenchcoat en de Roger Vivier ‘over the knee’ laars. Dus als echte fashioniste een absolute must!


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com