You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Vliegangst App

Vliegangst App

geschreven door Constance

Gastblogster Alexandra is in het bezit van een iPhone (ik niet, vanwege de lange nagels) en zij stuurde mij een linkje van Tweakers.net. De App store passeert de grens van 100.000 app’s en 2 miljard download. (Je kunt het hele artikel hier lezen.)

iphone app

Testman is ook een fanatieke Apple fan (iPhone, Macbook etc.) en koopt regelmatig nieuwe App’s. Zo kwam hij een speciale App (Flying without Fear) tegen, gemaakt door Virgin Atlantic ism. Mental Workout.com, tegen vliegangst. Het voorwoord wordt ook door Sir Richard Branson gedaan, en je vindt verder allerlei oefeningen om rustig te worden, je kunt een video bekijken van de start van een vlucht t/m de landing en ook kan je je persoonlijke schema samenstellen die je helemaal voorbereid op je vliegreis. Dus heb je last van vliegangst en ben je in het bezit van een iPhone dan is deze App zeker de moeite waard.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com