Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
ladygadgets

Vliegangst App

Gastblogster Alexandra is in het bezit van een iPhone (ik niet, vanwege de lange nagels) en zij stuurde mij een linkje van Tweakers.net. De App store passeert de grens van 100.000 app’s en 2 miljard download. (Je kunt het hele artikel hier lezen.)

iphone app

Testman is ook een fanatieke Apple fan (iPhone, Macbook etc.) en koopt regelmatig nieuwe App’s. Zo kwam hij een speciale App (Flying without Fear) tegen, gemaakt door Virgin Atlantic ism. Mental Workout.com, tegen vliegangst. Het voorwoord wordt ook door Sir Richard Branson gedaan, en je vindt verder allerlei oefeningen om rustig te worden, je kunt een video bekijken van de start van een vlucht t/m de landing en ook kan je je persoonlijke schema samenstellen die je helemaal voorbereid op je vliegreis. Dus heb je last van vliegangst en ben je in het bezit van een iPhone dan is deze App zeker de moeite waard.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?