You are here: Home » Beauty » Een nieuw kapsel & make-up

Een nieuw kapsel & make-up

geschreven door Constance

Ben je weleens nieuwsgierig of blond haar je staat (als je bijv. een brunette of een redhead bent) of hoe het zou zijn als je je lange coupe inruilt voor een korte bob?

style today

Dan moet je echt eens kijken op de virtual beauty en haar makeover tool van Style Today. Je upload een duidelijke (pas)foto van jezelf en je past een aantal dingen aan die bepalend zijn voor je gezicht, zoals de grote van je ogen, lippen en mond. Daarna kan je een aantal ‘sterren’ kapsels van oa. Hollywood sterren op jouw gezicht bekijken. Maar je kunt niet alleen je kapsel aanpassen, ook je make-up (lippenstift, oogschaduw en eyeliner) en accessoires (hoeden en petten en (zonne)brillen) kan je aanpassen en zo kwam ik er achter dat rode lippenstift mij wel goed kan staan, maar het hangt wel van de kleur rood af. Dus als je 2010 goed en totaal anders wilt ingaan, doe alvast even wat goede ideeen op.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com