You are here: Home » Gadget nieuws » Vierkant lekkere koffie

Vierkant lekkere koffie

geschreven door Constance

Verschillende smaken koffie, warme chocolademelk, thee en verschillende kleuren en designs: Douwe Egberts en Philips zorgen voor een constante stroom van vernieuwing als het om de Senseo gaat. Het koffieapparaat, dat bij vele huishoudens op het aanrecht staat, heeft wederom een metamorfose ondergaan. 

Senseo Quadrante

Voor wie wel eens wat anders op het aanrecht wil dan de standaard ronde Senseo, heeft Philips nu de Senseo Quadrante. In de kleuren wit en zwart en mét vierkante kopjes belooft dit apparaat eveneens binnen 30 seconden een vers kopje koffie te zetten. Het waterreservoir is extra groot en biedt ruimte aan genoeg water voor acht koppen koffie. Natuurlijk met het bekende romige schuimlaagje. Voor 99,99 euro is de Senseo Quadrante verkrijgbaar. 

De Senseo Quadrante heeft veel weg van de geflopte puC van Albert Heijn en C1000, die inmiddels niet meer verkrijgbaar is. Maar het goede imago van de Senseo zorgt er vast voor dat de Senseo Quadrante dit lot bespaard blijft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com