You are here: Home » Columns » Op naar het nieuwe woonjaar 2010!

Op naar het nieuwe woonjaar 2010!

geschreven door Constance

vuurwerk

Rond deze feestdagen verzuchten wij vaak: ….Al weer zowat een jaar voorbij…..Nu zal dat jaar voor een ieder wel anders verlopen zijn. Het was nogal hectisch het jaar 2009, maar de CRISIS was toch wel het gesprek van de dag.

De huizenmarkt was ingezakt en de aan- en verkopen stagneerden dus ook de verbouwingen en interieur adviezen zouden minder zijn. Als Interieur Tipgever ben je op deze zaken erg gespitst, want dalende huizenprijzen, stagnerende verkopen doen geen goed om mensen te kunnen motiveren/adviseren voor een nieuw interieurplan of een complete verbouwing.

Gelukkig was er in mijn regio nog volop interieuradvies te geven. Het leek wel of iedereen  zo tegen het eind van het jaar de tijd wilde inhalen en gauw nog even een betaalbar advies voor een andere indeling of een ander kleurtje op de wand te willen, kortom de crisis is op dat gebied aan mij voorbij gegaan.

 Met het nieuwe jaar maken wij ook weer allerlei goede voornemens en ach zeg nou zelf….. eigenlijk wilt u eigenlijk ook wel een nieuwe look voor uw huis.

De oplossing: Maak eens een afspraak met de een interieuradviseur van de Interieur Tipgever, wij hebben talloze ideeën en verbluffende suggesties om uw huis die nieuwe verfrissende uitstraling te geven die wij altijd willen, elk jaar opnieuw! Van indelingsplan tot kleuradvies, u zegt het maar…….alles is mogelijk. In ieder geval is dus één wens snel te vervullen.

Wat 2010 gaat brengen zullen  we regelmatig op deze blog beschrijven, er is veel over wonen te schrijven. Wij hopen dat we u kunnen informeren en inspireren in 2010!

Rest mij nog u allen een heel kleurrijk, inspirerend en goed nieuwjaar te wensen!

Wil Pul, Interieur Tipgever Haarlem/Leiden

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com