You are here: Home » Design meubels » Baby’s en design in je interieur

Baby’s en design in je interieur

geschreven door Constance

 

Hilo kinderstoel

Eindelijk is er een kinderstoel die je interieur verfraait.  De Hilo-chair is het nieuwste design op het gebied van kindermeubelen. Het ontwerp van deze stoel is uit nood geboren. De 33-jarige ontwerpster Geneviéve Grenier kon geen geschikte kinderstoel vinden die in haar interieur paste, dus ontwierp zij hem zelf. Inmiddels is de Hilo-chair een trend in Canada en de VS, en won ze diverse prijzen met dit ontwerp.

De stoel is niet alleen handig in gebruik en mooi, maar ook in diverse hippe kleuren als Raspberry, Carrot, Cobalt Blue en Chocolate te koop. Met een simpele beweging verander je de Highchair in een Lowchair, waardoor deze geschikt is voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar.

Deze kinderstoel is vanaf december als nieuw design kindermeubel op de markt gebracht door Baby Pien en kost    249,– euro

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com