Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bruna notitieboekjes & agenda’s Bruna notitieboekjes & agenda’s
  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • IKEA richt je studentenkamer voordelig in IKEA richt je studentenkamer voordelig in
  • Youniq, eindelijk andere woonaccessoires. Youniq, eindelijk andere woonaccessoires.
  • Missoni Home collection Missoni Home collection
  • Maak van je vloer iets bijzonders Maak van je vloer iets bijzonders
wonen

Baby’s en design in je interieur

 

Hilo kinderstoel

Eindelijk is er een kinderstoel die je interieur verfraait.  De Hilo-chair is het nieuwste design op het gebied van kindermeubelen. Het ontwerp van deze stoel is uit nood geboren. De 33-jarige ontwerpster Geneviéve Grenier kon geen geschikte kinderstoel vinden die in haar interieur paste, dus ontwierp zij hem zelf. Inmiddels is de Hilo-chair een trend in Canada en de VS, en won ze diverse prijzen met dit ontwerp.

De stoel is niet alleen handig in gebruik en mooi, maar ook in diverse hippe kleuren als Raspberry, Carrot, Cobalt Blue en Chocolate te koop. Met een simpele beweging verander je de Highchair in een Lowchair, waardoor deze geschikt is voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar.

Deze kinderstoel is vanaf december als nieuw design kindermeubel op de markt gebracht door Baby Pien en kost    249,– euro

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?