You are here: Home » Fashion » Mulberry tassen voor je Apple

Mulberry tassen voor je Apple

geschreven door Constance

Zelfs het ‘degelijke’  Mulberry heeft nu een aantal speciale tassen, covers en hoesjes bedacht voor Apple.

mulberry apple

Zo zijn er een Bayswater en Daria cover (in verschillende kleuren en prints) waar een Macbook van 13 inch inpast en is er de  Seth voor de 15 inch. (Ik vind zelf de Baywater cover helemaal het einde.) En wat dacht je van de Bayswater en de Daria mini messenger die speciaal voor je iPhone gemaakt zijn. Maar het topstuk is toch wel de zwart lakleren Mulberry Bayswater tas (voor de 13 inch) waarvan je absoluut niet kan zien dat het een laptop tas is, want hij is echt super stijlvol. (Maar dat mag dan ook wel voor euro 940,-.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com