Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule
  • Hermès Festival des Métiers in Amsterdam Hermès Festival des Métiers in Amsterdam
  • BY LOULOU; de Christmas Collection BY LOULOU; de Christmas Collection
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
  • Limited edition IKEA NIPPRIG collectie Limited edition IKEA NIPPRIG collectie
shoppen

Mulberry tassen voor je Apple

Zelfs het ‘degelijke’  Mulberry heeft nu een aantal speciale tassen, covers en hoesjes bedacht voor Apple.

mulberry apple

Zo zijn er een Bayswater en Daria cover (in verschillende kleuren en prints) waar een Macbook van 13 inch inpast en is er de  Seth voor de 15 inch. (Ik vind zelf de Baywater cover helemaal het einde.) En wat dacht je van de Bayswater en de Daria mini messenger die speciaal voor je iPhone gemaakt zijn. Maar het topstuk is toch wel de zwart lakleren Mulberry Bayswater tas (voor de 13 inch) waarvan je absoluut niet kan zien dat het een laptop tas is, want hij is echt super stijlvol. (Maar dat mag dan ook wel voor euro 940,-.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?