You are here: Home » Shoppen » Tiffany & Co.

Tiffany & Co.

geschreven door Constance

Sinds begin deze maand is de PC Hooftstraat een nieuwe juwelier rijker, nl. Tiffany & Co.

Tiffany & Co. sleutels

Dit, van oorsprong Amerikaanse sieradenmerk, heeft een aantal echte (zilveren) klassiekers in haar assortiment zitten en ik zal een aantal voorbeelden geven. Zo is er de bekende bedelarmband met het ‘Return to Tiffany’ bedeltje eraan, evenals de armband met het hangslot. (Bij beiden horen ook bijpassende kettingen.) Maar wat in Nederland, volgens mij, helemaal een trend gaat worden zijn de zgn. Tiffany Keys (sleutels). Deze sleutels (in het zilver, wit-, roze- en geelgoud en evt. bezet met briljanten te koop) zijn er in meer dan 7 verschillende modellen en kunnen met allerlei kettingen of koorden gecombineerd worden.

Ik ben benieuwd hoeveel dames er onder de kerstboom dit jaar zo’n mooi blauw Tiffany & Co. doosje hebben liggen. return to tiffany

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com