Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Pretty Wild Lingerie; voor overdag én ’s avonds Pretty Wild Lingerie; voor overdag én ’s avonds
  • Laurèl Flagship store in Amsterdam Laurèl Flagship store in Amsterdam
  • Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje
  • Sieraden Tiffany & Co. voor Valentijnsdag Sieraden Tiffany & Co. voor Valentijnsdag
  • Lancering Addy van den Krommenacker jurkje voor Oger Donna Lancering Addy van den Krommenacker jurkje voor Oger Donna
shoppen

Tiffany & Co.

Sinds begin deze maand is de PC Hooftstraat een nieuwe juwelier rijker, nl. Tiffany & Co.

Tiffany & Co. sleutels

Dit, van oorsprong Amerikaanse sieradenmerk, heeft een aantal echte (zilveren) klassiekers in haar assortiment zitten en ik zal een aantal voorbeelden geven. Zo is er de bekende bedelarmband met het ‘Return to Tiffany’ bedeltje eraan, evenals de armband met het hangslot. (Bij beiden horen ook bijpassende kettingen.) Maar wat in Nederland, volgens mij, helemaal een trend gaat worden zijn de zgn. Tiffany Keys (sleutels). Deze sleutels (in het zilver, wit-, roze- en geelgoud en evt. bezet met briljanten te koop) zijn er in meer dan 7 verschillende modellen en kunnen met allerlei kettingen of koorden gecombineerd worden.

Ik ben benieuwd hoeveel dames er onder de kerstboom dit jaar zo’n mooi blauw Tiffany & Co. doosje hebben liggen. return to tiffany

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?