Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
  • MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION
  • Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator
ladygadgets

Christian Lacroix ontwerpt whiskyfles

De Franse (helaas failliete) coutier Christian Lacroix heeft een whiskyfles ontworpen voor het merk Chivas Regal. De fles wordt gemaakt in een gelimiteerde oplage en er komen maar 36 flessen naar ons land.

lacroix

De magnum (1,5 liter) Chivas Regal 12 Year Old by Christian LaCroix is voorzien van een zilveren coating die voor een gedeelte transparant is. Het ontwerp van Christian Lacroix is dmv. een speciale lasertechniek op de fles aangebracht. Je betaalt slechts euro 99,95 en op = op, maar dat is toch bijna voor niks voor een echte Lacroix. (Of zoals Edwina zou zeggen: “it’s a Lacroix, darling, Lacroix!)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?