You are here: Home » Home gadgets » Christian Lacroix ontwerpt whiskyfles

Christian Lacroix ontwerpt whiskyfles

geschreven door Constance

De Franse (helaas failliete) coutier Christian Lacroix heeft een whiskyfles ontworpen voor het merk Chivas Regal. De fles wordt gemaakt in een gelimiteerde oplage en er komen maar 36 flessen naar ons land.

lacroix

De magnum (1,5 liter) Chivas Regal 12 Year Old by Christian LaCroix is voorzien van een zilveren coating die voor een gedeelte transparant is. Het ontwerp van Christian Lacroix is dmv. een speciale lasertechniek op de fles aangebracht. Je betaalt slechts euro 99,95 en op = op, maar dat is toch bijna voor niks voor een echte Lacroix. (Of zoals Edwina zou zeggen: “it’s a Lacroix, darling, Lacroix!)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com