You are here: Home » Fashion » Johnnie Walker Blue Label

Johnnie Walker Blue Label

geschreven door Constance

Heb je geen idee wat voor je voor je vader, minnaar of man moet kopen, aangezien hij alles al heeft?

johnnie walker blue label weekender

Wat dacht je dan van de Johnnie Walker Blue Label by Bill Amberg Studio collectie tassenlijn. Johnnie Walker Blue Label whisky is een van de meest exclusieve whisky’s ter wereld en daar horen ook hele bijzondere (in een gelimiteerde oplage gemaakte) reistassen en -accessoires bij. De serie bestaat uit de Weekender, de Overnighter (is iets kleiner dan de Weekender) en de Traveller en zijn gemaakt van donkerblauw leer. De Weekender is het ultieme model en deze wordt geleverd incl. een fles Johnnie Walker Blue Label en deze zit in een speciale hoes. Van de Weekender zijn maar slechts 350 stuks gemaakt. De Overnighter is perfect voor 1 nachtje weg of als sporttas en wordt ook geleverd inclusief 1 fles Johnnie Walker Blue Label en de Traveller (model grote toilettas) krijg je cadeau bij aankoop van een fles Johnnie Walker Blue label.

Je kunt de Johnny Walker Blue Label by Bill Amberg Studio collectie kopen bij de exclusieve slijterij of online.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com