You are here: Home » Gadget nieuws » Samsung Giorgio Armani II telefoon

Samsung Giorgio Armani II telefoon

geschreven door Constance

Samsung heeft vorige week op de Miljonairsfair (nee, ik was er niet bij, ik had weer geen uitnodiging gekregen) haar allernieuwste Smartphone geintroduceerd.

Samsung-Giorgio Armani II

Het gaat om de Giorgio Armani II telefoon. De Samsung Giorgio Armani II heeft een kantelbaar keypad en is verkrijgbaar in het bronsgoud. Je kunt gebruik maken verbindingen zoals HSDPA, HSUPA en WiFi en kan je je email lezen en internetten met Pushmail via Microsoft Exchange. De Giorgio Armani II-Samsung telefoon werkt met Windows Mobile 6.5 en dit besturingssysteem heeft een nieuwe startpagina en dashboard die je gelijk je emails, sms-berichten, gemiste oproepen en agenda-afspraken kan laten zien. Verder heeft de telefoon een 5.0 megapixel camera, een music & video speler en een AMOLED display. Je kunt het geheugen (8 GB) uitbreiden met een micro SD-kaart tot 32 GB en hoef je nooit meer te zoeken doordat er een GPS-navigatie systeem is ingebouwd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com