You are here: Home » Shoppen » Mail & Win: Heren sieradenset

Mail & Win: Heren sieradenset

geschreven door Constance

Voor het eerst in de geschiedenis van shoppen.blogo.nl mag ik een sieradenset voor mannen weggeven, en wat voor een set!

amanzio

In Belgie is sinds kort een online herensieradenwinkel geopend, Amanzio en deze winkel is onderdeel van de online winkel Amanto. Amanzio is gericht op de actieve, modebewuste man die van sieraden houdt en zij verkopen kettingen, ringen, armbanden van merken zoals Morellato, Sector, Visetti en Morellato Watches.

Het ‘gezicht’ voor Amanzio is de Belgische Dieter Troubleyn.

Speciaal voor haar Nederlandse klanten biedt Amanzio de mogelijkheid om te betalen met iDeal, maar natuurlijk ook met diverse creditcards en je hebt je bestelling binnen 2 werkdagen in huis.

Mail & Win: Wil je de mooie sieradenset (van het merk Sector) winnen die Dieter Troubleyn op de foto draagt? Dan moet je voor 20 december as. antwoord geven op de vraag: Wat zijn de verschillende beroepen van Dieter Troubleyn? Mail je antwoord (met je naam en adres) naar: shoppen.blogo.nl@gmail.com.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com