You are here: Home » Gadget nieuws » Sexy cosmetica

Sexy cosmetica

geschreven door Constance

Het Franse cosmeticamerk YESforLOV maakt cosmetica maar dan speciaal op het gebied van erotiek!

yesforlove

YESforLOV maakt sexy cosmetica voor de man of vrouw, voor de homo en voor de hetero en je kunt de producten samen of alleen gebruiken. Zo is een parelmoerpoeder voor op het lichaam dat erg lekker smaakt, een sensueel parfum voor op je beddengoed, massageolie, vitamines om je libido op wekken maar de leukste (vind ik) is toch wel de stift met onzichtbare inkt (om speciale ‘wensen’ op je lichaam te schrijven) en de tekst komt alleen tevoorschijn als je met de bijgeleverde blacklight zaklamp erop schijnt.

En er zijn verder 4 verschillende speciale ‘Weekend’ kits, met daarin alles wat een verwenweekend extra spannend kan maken.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com