You are here: Home » Fashion » Adventskalender bij Fashionchick

Adventskalender bij Fashionchick

geschreven door Constance

Vanaf vandaag kan je elke dag (t/m 24 december as.) een leuke prijs winnen met de Adventskalender van Fashionchick.

fashionchick adventskalender

Wat is precies de bedoeling? Online shops als Men at Word, Cafe Moda en Perfectly Basic nemen de Fashionchick website voor 1 dag helemaal over en dus doen er 24 webshops met de Adventskalender. Je kunt natuurlijk gewoon je bestelling plaatsen via Fashionchick, maar ook kan je elke dag een hele mooie prijs winnen. Zo is de prijs van vandaag een Disney Couture wikkelarmband van Caprici. Dus kijk even elke dag op de kalender welke webshop er aan de beurt is en doe mee met de wedstrijd! Veel geluk alvast.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com