You are here: Home » Beauty » Youngblood minerale make-up

Youngblood minerale make-up

geschreven door Constance

Zoals jullie weten heb ik in het voorjaar kennis kunnen maken met de minerale make-up van Pauline Youngblood. (Dat artikel kan je nalezen.) De Youngblood cosmeticalijn is uitgebreid met 2 producten: Minerals in the Mist en de Mineral Primer.

minerals_in_the_mist

Minerals in the Mist: is een uniek product op basis van essentiele olien, mineralen en vitamines en het helpt de huid te beschermen, te voeden en de vochtbalans te herstellen. Je gebruikt Minerals in the Mist na het reinigen van de huid om de huid te hydrateren en de mineralen en vitamines ‘in te sluiten’. Ook kan je het na het aanbrengen van de foundation, om deze te fixeren en je huid een mooie, gezonde glans te geven. Er zijn 3 geuren: Refresh (mandarijn en grapefruit voor een verfrissend effect), Restore (grapefruit, limoen en rozemarijn voor herstel) en Recharge (munt en gember voor een energieboost).

De Mineral Primer: de primer verandert bij het aanbrengen in een poeder waardoor het licht en superzacht aanvoelt op je huid. Het is verzorgend voor je huid en de perfecte basis om daarna je foundation op aan te brengen. Je make-up blijft langer zitten en je huidtextuur verfijnt en ook ben je beschermt tegen de invloeden van luchtvervuiling. mineral_primer

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com