You are here: Home » Shoppen » Tiffany & Co. komt naar Nederland

Tiffany & Co. komt naar Nederland

geschreven door Constance

Ik heb in augustus de trend al aangekondigd, er komen steeds meer Flagshipstores naar de PC Hooftstraat in Amsterdam. (Lees het artikel na.) Onderstaand artikel is geschreven door gastblogster Emilie.

tiffany

Don’t judge a book by it’s cover is een bekend Amerikaans gezegde. Toch is het juist de iconische blue box verpakking die de beroemde Amerikaanse Tiffany sieraden nog populairder maakt. Alleen al het beeld van de turkooizen blauwe doosjes met de parmantige witte strik eromheen doet menig shopaholic hart sneller kloppen.

De Tiffany blue kleur is zo populair dat het sieradenhuis een patent op de kleur heeft genomen. Zo vormde de kleur ‘de blauwe draad’ bij het huwelijk van zangeres Toni Braxton. In december van dit jaar opent het legendarische Amerikaanse sieradenhuis Tiffany & Co. zijn deuren aan de Amsterdamse PC Hooftstraat. Nu maar afwachten wie het eerst een blue box aan zijn of haar arm heeft!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com