You are here: Home » Audio & video » Design geluidssysteem Edifier e3350

Design geluidssysteem Edifier e3350

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een mooie Multimedia speakerset maar heb je een beperkt budget?

edifier e3350

Dan is de Edifier e3350 een goede keuze. Deze speakerset bestaat uit een pyramide-vormige subwoofer(50Watt) en 2 satelietten. Je regelt het bassvolume met een knop op de achterkant van de subwoofer en bovenop de subwoofer zit een soft touch button (met rode verlichting) om de speaker aan-, uit- of op standby te zetten.  Ook zitten er aansluitingen voor een hoofdtelefoon, iPod en MP3-speler op. De afstandbediening heeft rode LED verlichting en een rvs draaiknop, om het volume te regelen.

De e3350 is leverbaar in zwart en wit, maar ook in het blauw, paars, zilver, goud, oranje en roze! Dus heb je voor slechts euro 79,99 een mooi design in huis, waar ook prima geluid uitkomt. Dus een leuk idee voor Sint of Kerst.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com