You are here: Home » Design meubels » Humor in het interieur

Humor in het interieur

geschreven door Constance

kan

Als je mensen vraagt naar welke eigenschappen zij belangrijk vinden in een partner, dan staat humor hoog op hun verlanglijstje. Ik sluit me daar geheel bij aan, en dan niet uitsluitend in een partner, maar ik zie ook graag humor in de mode en in het interieur. Viktor en Rolf zijn mode-ontwerpers die met hun bizarre creaties heel inspirerend zijn. Op low brow niveau kan ik juist de grappige teksten van Judith Osborn op t-shirts erg waarderen.

Op interieurgebied doen de uitvergrotingen van dagelijkse voorwerpen mij glimlachen. Zoals de gigantisch uitvergrote kan van Studio Job. Een museumwaardig ontwerp.

istanboel lamp

Een iets beter betaalbare object is deze uit zijn krachten gegroeide bureaulamp van bijna 2 meter hoog. Uitstekend passend in de huidige trend van grote tafels en stoere loungebanken. De lamp heeft de naam Istanbul gekregen.

Maureen Rijkers, InterieurTipgever Amsterdam e.o.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com