You are here: Home » Gadgets » Visitekaartjes voor kinderen

Visitekaartjes voor kinderen

geschreven door Constance

Natuurlijk heeft iedereen tegenwoordig minimaal 1 emailadres, een Hyves pagina en een Facebook account en dat geldt voor jong en oud, dus zijn visitekaartjes onmisbaar.

bandietje

Daarom is er voor de kids nu het Bandietje. Het Bandietje is een visitekaartje dat je (heel gemakkelijk) online kunt maken. Je kiest eerst je favoriete dier, en je vult in wat rockt en wat suckt. Verder nog je naam, geboortedatum en je (mobiele) telefoonnummer en je Bandietje is klaar.

Een Bandietje is natuurlijk om uit te delen aan je vriendjes en vriendinnetjes maar is ook heel handig om aan hun ouders te geven. Verder kan je je eigen Bandietje ook als uitnodiging ‘customizen’. En je kunt ook een stapel Bandietjes als verjaardagscadeau geven. (Ook een leuk idee voor opa’s, oma’s en ooms en tantes.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com