You are here: Home » Accessoires » De kattensauna

De kattensauna

geschreven door Constance

Ik ben een regelmatige bezoekster aan de Uitpakparty van Bright.nl en na de electrische kattenbak is het nu de beurt aan de kattensauna.

kattensauna

De 2 katten van tester Erwin worden behoorlijk in de watten gelegd. Sterker nog: mijn 2 katten zijn stinkend jaloers, zij willen ook graag eens een keer als Testkat fungeren. Bijv. voor een waterfontein, want die wil het vrouwtje nog steeds niet aanschaffen voor de dames. (Reden: ik vind ‘m te duur.)

Maar goed, de kattensauna: je zet de sauna, volgens Zweedse Ikea handleiding, eerst in elkaar en dan krijg je een soort grote houten kattenbak. Je kan de kattensauna verwarmen t/m 50 graden en ook een timer instellen en de poezen kunnen dan heerlijk warm relaxen, slapen en soezen. Dus een perfect cadeau voor onder de boom of in de schoen 😉

Kijk even Bright.nl voor de volledige video.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com