You are here: Home » Interieur » Woonhoroscoop van de schorpioen.

Woonhoroscoop van de schorpioen.

geschreven door Constance

schorpioen

Wat hebben interieur en sterrenbeelden met elkaar te maken?Om een keus te kunnen maken in wat voor sfeer jij je het prettigst voelt, zou je gebruik kunnen maken van de woonhoroscoop. Deze maand nemen we de Schorpioen onder de loep.

Een van de nieuwste woontrends van 2010 heet Simplify en staat voor een perfect samenspel tussen comfort, design, en mooie, duurzame materialen. Kortom een interieur wat rust uitstraalt, en dat heeft de schorpioen af en toe hard nodig. 

Hieronder de horoscoop:

Woon Horoscoop Schorpioen. 24 Oktober-21 November. Jouw mysterieuze natuur vraagt om een eigen plekje buiten de hele wereld om. De Schorpioen voelt zich aangetrokken tot zijde stoffen en leer in donkere kleuren als diep paars en zwart.

Donkere gordijnen, oude kisten en exotische planten zijn de perfecte accessoires voor geheimzinnige ruimtes. Huiskamer: De vrouwelijke Schorpioen is de koningin van de mysteries,geheimen en verassing…. Textiel. Sensuele stoffen als brocaat en fluweel decoreren het huis van deze dierlijke horoscoop. Jouw nestje maakt een gezellige indruk.

De dierenriem schorpioen weet van een versleten bank van de rommelmarkt een prachtig stuk te maken tot jaloezie van jou vrienden. Nieuwsgierig naar jouw woonhoroscoop? Op de site van Droomhome kan je voor elk teken een horoscoop vinden. Net zoals de bovengenoemde.

In elke horoscoop ontdek je wel dingen die bij je passen, net zoals in een interieur, laat je leiden door je gevoel …en een beetje door je horoscoop!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com