You are here: Home » Schoenen & laarzen » Maatpak voor vrouwen bij Tailors & Co.

Maatpak voor vrouwen bij Tailors & Co.

geschreven door Constance

Voor de heren zijn er tegenwoordig heel veel mogelijkheden om een pak op maat te laten maken, maar de dames komen er nogal bekaaid vanaf.

tailors & co

Maar bij Tailors & Co. kan je ook als vrouw perfect terecht voor een maatpak. Je pak kan bestaan uit een colbert en een broek, maar ook een colbert en een rokje is mogelijk. Verder heeft Tailors & Co. ook de mogelijkheid om (bijpassende) blouses en robe manteaux te laten maken. Je kunt kiezen uit heel veel stoffen, zoals linnen, zijde, katoen en kashmere, maar ook de bekende stoffen van Emernegildo Zegna worden geleverd aan Tailors & Co. Je hebt de keuze uit verschillende knoopsgaten, aantal knoppen, lengte van het jasje en de rok, splitten etc. Zelf wil ik al jaren een goed zittend damespak maar bij mij zijn de broeken altijd een klein drama, dus denk ik dat binnenkort eens binnenloop bij Tailors & Co. voor een goed advies.

Voor de mannen zijn er, naast de maatoverhemden en -pakken, maatschoenen mogelijk en voor de dames maatlaarzen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com