You are here: Home » Accessoires » Laptop-sleeve met extra’s

Laptop-sleeve met extra’s

geschreven door testman

choiix sleeve totalDe fabrikanten hebben de markt voor vrouwelijke en multifunctionele laptoptassen ontdekt, nu iedereen met een laptop of netbook rondloopt. Er is tegenwoordig gelukkig al een hoop moois te koop voor de modeminnende laptopsjouwende vrouw. Maar vaak is het óf mooi, óf stevig en praktisch. Maar multifunctioneel meestal niet.

Deze Ergonomic Metal Sleeve van Choiix lijkt het allemaal te hebben: hij ziet er strak uit, is in verschillende kleuren verkrijgbaar, van zeer stevig aluminium, in verschillende maten verkrijgbaar, je kunt hem zo aan de hand meenemen en hij kan ook nog eens dienen als laptopsteun en -cooler. Zo kun je op je (tijdelijke) werkplek, in de trein en in het café maar ook op je schoot veilig en ergonomisch werken. Zonder verbrande of hete bovenbenen.

Het is ook geschikt voor schermen of touchpads en je kunt er theoretisch zelfs nog papieren of documenten bij stoppen, maar dat werkt natuurlijk alleen als je minimaal een 14″ sleeve hebt. Bijkomend voordeel: hij lijkt erg aangenaam geprijsd (online gevonden voor $40)!

Volgens de website van Choiix in Nederland te koop bij Computerland en Paradigit, maar hun online winkels laten deze Metal Sleeve niet zien. Even doorzoeken dus, of bestellen in het buitenland (bijvoorbeeld bij buy.com).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com