You are here: Home » Audio & video » Dolce & Gabbana ontwerpen mobieltje voor Sony Ericsson

Dolce & Gabbana ontwerpen mobieltje voor Sony Ericsson

geschreven door Constance

UPDATE: Ik heb onderstaand bericht in augustus jl. al aangekondigd maar vanmiddag wordt Jalou in Nederland gelanceerd in het Fashion Hotel in Amsterdam en de introductie wordt gedaan door Anouck Smulders.

Na LG en Samsung komt Sony Ericsson ook met een zgn. fashion phone en deze is ontworpen door Dolce & Gabbana.

Jalou by D&G

De Limited Edition Jalou by Dolce & Gabbana is rozerood en is geslepen in de vorm van een diamond en is verguld met 24-karaats goud. Ook is zij maar 73 mm. lang waardoor ze zelfs in het kleinste tasje past. Jalou by Dolce & Gabbana krijgt een bijzondere verpakking en ook een aantal accessoires, nl. 3 satijnen (roze) hoesjes om de telefoon, de oplader en je sieraden in op te bergen. Natuurlijk heeft de Dolce & Gabbana headset gouden accentjes. In de telefoon staan video’s en foto’s van de modeshows van Dolce & Gabbana. Verder verandert het scherm met 1 druk op de knop in een spiegeltje en zit er ook een stappenteller op de telefoon en kan je je horoscoop lezen.

Naast deze Limited Edition komt er ook nog een ‘gewone’ Jalou uit, in het zwart, turquoize en paars-blauw.

Sony-Ericsson-Jalou

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com