You are here: Home » Gadgets » Fitflop Shakoha (Limited edition by Anna Sui)

Fitflop Shakoha (Limited edition by Anna Sui)

geschreven door Constance
Dit artikel is geschreven door Alexandra.
fitflop
Goede zet van Fitflop om een mode icoon een wintermodel (Shakoha) te laten ontwerpen, nu loop je dus gezond verantwoord je lichaam te trainen EN nog hip te zijn ook!
De teenslippers zijn uitgebreid getest en toonden al verdachte signalen van sterkere bovenbenen en strakkere billen; wat beloofd het dan niet als we nu nog de winter door kunnen ook! Het korte laarsje is versierd met studs en de suède is er in drie kleuren nl ; bruin, zwart en petrol.
De patenteerde middenzool is gewoon gebleven precies zoals in de teenslippers en de binnenkant is bekleed met schaapshuid dus er word aangeraden om er met je blote voeten in te stappen. Er zijn trouwens nog hogere modellen verkrijgbaar genaamd  Inuk en Snugger plus nog een laag model Mukluk dus dat wordt trainen deze winter!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com