You are here: Home » Events » Inspirerende TrendBeurs KerstCreaties 2009/2010

Inspirerende TrendBeurs KerstCreaties 2009/2010

geschreven door Constance

KerstCreaties ging afgelopen week van start in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. De vertrouwde locatie waar de beurs voor de negende keer plaatsvond. Nu verplaatst het kerstfeest zich naar Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Op deze voormalige Floriade-locatie beleeft KerstCreaties van 12 t/m 15 november zijn primeur.

kersttrend 2009-2010

Inspirerende beursvloer
Lekker shoppen, genieten van mooie dingen of zelf de handen uit de mouwen steken? Er is voor iedereen wat te beleven tijdens KerstCreaties. Zo zijn er:
HomeCreaties: Woonideeën en decoraties van klassiek tot modern en gratis interieuradvies
BloemCreaties: Bloemschiktheater met prachtige voorbeelden en demonstraties
ModeCreaties: Feestelijke mode, accessoires en stylingadvies
Work & ShopCreaties: Duizend en één kerst- en sinterklaascadeaus en bijzondere workshops
WinterCreaties: Diverse koren in Winterwonderland en meer dan 250 kerstbomen
CulinaireCreaties: Kooktheater met bijzondere proeverijen en recepten; Creatief aan tafel o.a. prachtige gedekte tafels
KidsCreaties: Leuke workshops en kinderactiviteiten
Nieuw! Handmade: Nostalgie ten top! Sfeervol plein met zelfgemaakte creaties. Kerstballen, kaarsen, unieke kerstdorpjes, handbeschilderd keramiek en bijzondere kledingstukken!

Bezoek in Expo Haarlemmermeer de creatieve inloopstand van het Clusius college met als thema’s recycling, ecologie en duurzaamheid. De studenten In- & Outdoorstyling van het Clusius College in Hoorn laten u zien hoe u van afvalmateriaal bijzondere kerstdecoraties maakt. Laat u inspireren en adviseren en leer hoe u van afvalmaterialen als plastic flessen, doppen en karton bijzonder decoratiemateriaal voor de feestdagen creëert. Als u wilt kunt u tijdens de beurs ook direct zelf aan de slag!
In- & Outdoor Styling is een MBO-opleiding gericht op styling; interieur/exterieur, product, mode en etaleren. In het kader van het project ‘Bio Future’ leren leerlingen van het Clusius College over onderwerpen als biologisch, duurzaam en milieuvriendelijk. Binnen de opleiding In- & Outdoor Styling heeft dit geresulteerd in het bedenken van ‘X-mas Recycled!‘; de styling van KerstCreaties; waaronder het decoreren van kerstbomen, het tentoonstellen van objecten, het geven van demonstraties/workshops en de verkoop van producten.

Projectmanager Miranda Mosterd en Marketing Communicatie Coördinator Cindy van den Akker bezochten in januari de internationale vakbeurs Christmasworld in Messe Frankfurt. Zij gingen op zoek naar de nieuwe kersttrends en inspiratie voor aankleding van KerstCreaties. Zij zetten de volgende kersttrends 2009/2010 voor u op een rijtje, doe er uw voordeel mee!

De komende kerst sluit vooral aan op de trends Sweet (vrouwelijk), Airy (delicaat), Noorderlicht (natuurlijk en puur) en Belle (mysterieus). Sweet valt op door een palet van melkachtige kleuren, geglaceerde effecten en tule en vernis terwijl Airy voor kalkachtige pastellen, wittinten en transparante, `zwevende` materialen staat. Noorderlicht heeft koele blauw- en grijstinten in combinatie met zilver en natuurlijke materialen en Belle staat voor dik fluweel, damast, bont, pauwenveren en luxe, barokke materialen. In onze huisstijl zetten wij dit jaar in op Belle: met paars, goud, groen en roze.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Marcel 12 oktober 2010 - 22:20

Kerstdecoraties voor etalage en interieur. Kerstmis maar dan hip…

Reageer
Marcel 12 oktober 2010 - 22:20

Kerstdecoraties voor etalage en interieur. Kerstmis maar dan hip…

Reageer
Marcel 12 oktober 2010 - 22:20

Kerstdecoraties voor etalage en interieur. Kerstmis maar dan hip…

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com