You are here: Home » Eten & koken » Gourmet Koffie

Gourmet Koffie

geschreven door Constance

Onderstaand bericht is geschreven door gastblogster Alexandra.

Lekker van een zoet koffietje genieten zonder een stuk gebak erbij te nemen en toch een lekker extra smaakje  proeven?

siroopHet lijkt een slanke bestelling zo’n hazelnootkoffie maar er zitten natuurlijk wel de nodige &  zalige calorieën in! Het geheim is een smakelijk siroopje van 1883 (Philibert Routin) wat je in je koffie giet net zoals je vroeger een glaasje ranja klaar maakte. Als topping slagroom OF geschuimde melk waarop je wat nougatine strooit (Dr Oetker) en je hazelnoot ‘gourmet’ koffie is klaar!

Dat is 3dimensionaal genieten van je dagelijkse portie cafeïne. Er bestaan nog veel meer smaken en nog duizenden mogelijkheden van smoothie tot warme chocolade melk met tiramisu smaak. Er zijn zelfs een paar siropen zonder suiker voor als je aan de lijn doet maar toch de smaak van chocolade wilt ervaren. Je hoeft ook niet te wachten tot je wintersport vakantie in de Franse Alpen want het is gewoon in Nederland te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com