You are here: Home » Interieur » Romana, het nieuwe vouwgordijn!

Romana, het nieuwe vouwgordijn!

geschreven door Constance

ms_info_romana_03

Er is weer nieuws te melden op het gebied van raamdecoratie.                                                                                                                                                                                                                Het nieuwe vouwgordijn.  Nu hoor ik  je denken, een vouwgordijn, dat bestaat toch al jaren.  Ja, dat klopt. Toch is dit een nieuw model en kan ook geplaatst worden in het strakke moderne interieur.  Dit nieuwe model vertaalt de naam vouwgordijn dan ook letterlijk. De Romana rolt op als een rolgordijn, en je ziet geen baleinen en stiknaden.

De Romana is een nieuw en innovatief product met de uitstraling van een modern vouwgordijn met stijlvolle strakke segmenten.  De Romana is leverbaar in een transparante of een verduisterende uitvoering. Open gepositioneerd verdwijnt de stof in zijn geheel in een mooie cassette.  Tevens is de Romana ook met een Top-Down optie leverbaar. Hiermee kunt u het raam aan de onderzijde afdekken en zo privacy creëren met behoud van voldoende lichtinval aan de bovenzijde. Bijkomend voordeel is dat het vouwgordijn op welke stand dan ook altijd het zelfde beeld geeft, dus geen ophoping van stof wanneer het  opgetrokken wordt en geen strakke lap stof laat zien wanneer het raam helemaal bedekt wordt. 

Door de gevarieerde collectie is voor ieder vertrek en in iedere interieurstijl een passende Romana te vinden. Vraag bij de woninginrichter naar het vouwgordijn Romana van de Multisol collectie.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Kwantex 10 februari 2011 - 23:22

Mooi en innovatief product. Wij zijn ook altijd weer blij met iedere nieuwe ontwikkeling. Kwantex

Reageer
Kwantex 10 februari 2011 - 23:22

Mooi en innovatief product. Wij zijn ook altijd weer blij met iedere nieuwe ontwikkeling. Kwantex

Reageer
Kwantex 10 februari 2011 - 23:22

Mooi en innovatief product. Wij zijn ook altijd weer blij met iedere nieuwe ontwikkeling. Kwantex

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com