You are here: Home » Fashion » Stella McCartney ontwerpt kinderkleding voor GAP

Stella McCartney ontwerpt kinderkleding voor GAP

geschreven door Constance

Ontwerpster (en moeder) Stella McCartney heeft haar 1e kindercollectie ontworpen en dit ism. GAP. De collectie is vanaf 2 november as te koop bij een aantal geselecteerde winkels in de VS, Canada, Groot-Brittannie, Frankrijk en Japan.

gap

De kindercollectie moest voldoen aan een aantal voorwaarden: het gebruik van organisch katoen, kasjmier en wol en ook mocht dit niet kriebelen. Tevens zijn er leuke details, zoals de witte sneakers die je kunt opleuken met de speciale stiften. De kleding is verkrijbaar vanaf 0 tot 12 jaar. De schoenen zijn niet van leer gemaakt omdat Stella zelf ook geen leer draagt.

Verder heeft zij een aantal kledingstukken ‘vertaalt’ uit de volwassencollectie: zoals een grijze jurk met leopard print, een grove kabeljurk en een grijze skinny jeans met enkelritsje

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com