You are here: Home » Columns » PVC vloer, trend?

PVC vloer, trend?

geschreven door Constance

pvc vloer 1

Dit lijkt me toch wel heel ideaal: Een vloer met het gevoel van hout en de voordelen van kunststof. Te verkrijgen in meerdere houtdessins. Voor ieder wat wils.

De ideaalheid en handigheid van deze vloer is dat het veel minder geluid maakt wanneer iemand met schoenen erover loopt dan met een laminaat- of houten vloer. Denk ook aan spelende kinderen en rondvliegend speelgoed… het maakt met deze vloer amper wat uit.

Ook  voor vloerverwarming is deze vloer handig, omdat het voor 100% procent uit kunststof bestaat. De vloer krimpt of zet niet uit bij een verandering in temperatuur.

pvc vloer 2

Oeps, een beker drinken over de vloer: geen probleem om het schoon te maken met water en schoonmaakmiddel, want het is geen echt hout of geperst hout.

Dat doet me dan denken aan pipi-langkous. Wie kent de scene niet, waarin ze een tobbe met water over de vloer uitgiet en met borstels aan haar voeten over de vloer schaatst… Zulke slippers bestaan er echt, kom ik achter… Voor wie wat meer lol wil hebben bij het schoonmaken van de vloer! (zie afbeelding hieronder).

 mop slippers

Enfin, het lijkt haast wel ideaal! Ook met hakken is er een minimum aan geluidsoverlast. Dan horen de buren niet meer wanneer je door je huis heen loopt.

Er zit zelfs een voelbare-houtstructuur in deze kunststofvloer. Het ziet er mooi uit. Wanneer mijn schip met geld is binnengekomen, ga ik ns kijken naar deze vloer!

Marjon Schaeffer, tipgever Zwolle en omgeving

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Inge van Langen 7 mei 2010 - 19:51

Wij wonen sinds kort in ons nieuwe huis en hebben ook gekozen voor een PVC-vloer i.v.m. vloerverwarming. Ik kan het iedereen aanraden. Het ziet er idd uit als hout, is geluidsdempend en zeer makkelijk te onderhouden (is een strip kapot, dan haal je deze eruit en vervang je door een nieuwe). Wij hebben gekozen voor de stickeroptie. Je kunt ook voor een laminaatversie kiezen, maar daar hebben wij dus geen ervaring mee. De stickerversie is ideaal en makkelijk te leggen. Vragen? Stuur ze maar naar i.vanlangen@hotmail.com

Groetjes,

Inge

Reageer
Inge van Langen 7 mei 2010 - 19:51

Wij wonen sinds kort in ons nieuwe huis en hebben ook gekozen voor een PVC-vloer i.v.m. vloerverwarming. Ik kan het iedereen aanraden. Het ziet er idd uit als hout, is geluidsdempend en zeer makkelijk te onderhouden (is een strip kapot, dan haal je deze eruit en vervang je door een nieuwe). Wij hebben gekozen voor de stickeroptie. Je kunt ook voor een laminaatversie kiezen, maar daar hebben wij dus geen ervaring mee. De stickerversie is ideaal en makkelijk te leggen. Vragen? Stuur ze maar naar i.vanlangen@hotmail.com

Groetjes,

Inge

Reageer
Inge van Langen 7 mei 2010 - 19:51

Wij wonen sinds kort in ons nieuwe huis en hebben ook gekozen voor een PVC-vloer i.v.m. vloerverwarming. Ik kan het iedereen aanraden. Het ziet er idd uit als hout, is geluidsdempend en zeer makkelijk te onderhouden (is een strip kapot, dan haal je deze eruit en vervang je door een nieuwe). Wij hebben gekozen voor de stickeroptie. Je kunt ook voor een laminaatversie kiezen, maar daar hebben wij dus geen ervaring mee. De stickerversie is ideaal en makkelijk te leggen. Vragen? Stuur ze maar naar i.vanlangen@hotmail.com

Groetjes,

Inge

Reageer
Henk 12 januari 2011 - 12:19

Het is echt een aanwinst en een verrijking van uw woning.
En dan ook nog eens onderhouds vriendelijk. Merken van TFD en Mflor zijn perfect.

Reageer
Henk 12 januari 2011 - 12:19

Het is echt een aanwinst en een verrijking van uw woning.
En dan ook nog eens onderhouds vriendelijk. Merken van TFD en Mflor zijn perfect.

Reageer
Henk 12 januari 2011 - 12:19

Het is echt een aanwinst en een verrijking van uw woning.
En dan ook nog eens onderhouds vriendelijk. Merken van TFD en Mflor zijn perfect.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com