You are here: Home » Gadgets » Behang van Vivienne Westwood

Behang van Vivienne Westwood

geschreven door Constance

Na 2,5 jaar wachten is het eindelijk zover, er wordt een serre aan mijn huiskamer gebouwd. Momenteel staan de wanden al en deze week gaat het plafond erop en de ramen erin.

Dus kan ik plannen gaan maken voor raam- en muurbekleding en de keuze is echt overweldigend. We hebben besloten om ipv. stucwerk op de wanden van de serre te doen, te kiezen voor behang. En wat is er tegenwoordig een enorm assortiment. Ik vind zelf het Marcel Wanders behang (te koop bij oa. de Karwei) erg mooi, maar nu kwam ik ook behang van Vivienne Westwood tegen. Van tuttige bloemetjes t/m retro maar ook haar bekende Schotse ruit, er zijn heel veel designs mogelijk. Dus dat wordt weer een moeilijke keuze.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com