You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » iDuck, een muzikaal badeendje

iDuck, een muzikaal badeendje

geschreven door Constance

Na een drukke dag is het heerlijk om te ontspannen in bad. Het liefst met een muziekje erbij. Ik vind daar altijd wel een risico aan hangen. Want stel je toch eens voor dat je je iPhone zo, plons, in bad laat vallen.
De iDuck is daarom een handige oplossing. Het is een badeend met een losse zender. De iPhone (of een andere mp3 speler) sluit je aan op die zender en het badeendje laat je lekker drijven in het bad. Ondertussen hoor je via het badeendje jouw favoriete muziek. Als extra optie geeft het eendje ook nog licht. Je kunt kiezen voor een vaste kleur licht of wisselende kleuren licht.

IDUCK

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com