You are here: Home » Home gadgets » Fotolijstje met printer

Fotolijstje met printer

geschreven door Constance

Sony brengt een nieuw digitaal fotolijstje op de markt. En die zijn er al een hoop, maar deze heeft een extra funtionaliteit, namelijk een printertje. Dus de foto’s die je langs ziet komen, kun je meteen printen.

Het lijstje wordt er wel een beetje log van, maar het lijkt me ook wel gemakkelijk. Stel je maar voor. Vriendinnen komen op bezoek en zien de foto’s voor bij komen. Er zitten een paar hele leuke van jullie samen tussen. Dan heb je geen gedoe meer met bijbestellen, je drukt de foto gewoon meteen af.

Vanaf januari 2010 is het lijstje te kopen via de site van Sony. Het gaat zo’n 200 dollar kosten.

4034762948_36b7d830ea

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com