You are here: Home » Beauty » Lippenbalsem

Lippenbalsem

geschreven door Constance

De winter komt er weer aan, en dan drogen je lippen extra uit. Ik heb ’s zomers en ’s winters altijd in al mijn tassen lippenbalsem zitten, en nog krijg ik velletjes en blaasjes. (Volgens Testman ben ik verslaafd aan lippenstifts en lippenbalsems.)

shizo lipbalm

Komt je dit bekend voor? Dan heeft Shiza Natural Cosmetics nu een hele bijzondere lippenbalsem in haar assortiment opgenomen, nl. Lip Balm zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. Je lippen worden beschermd en geven een mooie glans maar ze kunnen ook nog voor andere plekjes op je lichaam gebruikt worden zoals voor je nagelriemen, wenkbrauwen of droge plekjes op je ellebogen of knieen. De balm is een mix van mangoboter, jojoba-, kokosnoot-, macademia-, rozenbottelolie, wolvet en bijenwas.

Maar het meest bijzondere is toch wel de verpakking van de Organic Island Lip Balms, want dit zijn (aangespoelde) schelpen. Er zijn 3 maten en 6 versies: Small: White Pearl en Turquoise. Medium: Oriental Fan en Mocha  en Large: Tiger Crown en White Frangipani. De 2 laatste hebben ook nog een spiegeltje in de deksel van de schelp.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com