You are here: Home » Fashion » Ugg kopen in het buitenland

Ugg kopen in het buitenland

geschreven door Constance

Aangezien er behoorlijk prijsverschil zit tussen Ugg in Nederland en Ugg in de VS kopen een aantal van jullie deze laarzen graag in het buitenland, maar niet altijd met het gewenste resultaat. Oplichterij, nep Ugg of veel te hoge verzendkosten zijn schering en inslag.

us unlocked

Een andere (voordelige) mogelijkheid is om via een Amerikaans postadres te winkelen zoals US Unlocked.com. Hoe gaat het precies in zijn werk? Je bestelt via US Unlocked.com bij de online winkel van jouw keuze. Wil je een paar Ugg, dan ga je daarvoor bijv. naar Zappos.com, maar dit doe je wel via de link op de pagina van US Unlocked.com. Vervolgens plaats je je bestelling en het hele pakket wordt naar je toegestuurd.

Nu vraag je je misschien af wat de voordelen zijn? Ten eerste kan je ook bestellingen plaatsen bij online winkels die alleen in de VS leveren, maar ten tweede wordt je pakje verzonden naar een adres in de VS en dan scheelt je behoorlijk in transportkosten. Je kunt precies nakijken wat je moet betalen aan vrachtkosten bij US Unlocked.com. En houd wel rekening met het feit dat je invoerrechten moet betalen bij aflevering in Nederland.

Ik heb mijn zinnen gezet op de allernieuwste e-Reader van Barnes & Noble, de Nook. En deze kan je alleen online bestellen met een Amerikaans adres en is pas leverbaar vanaf 30 november as. Om ook eens te proberen hoe het werkt ga ik bij US Unlocked.com mijn bestelling ga plaatsen. Hoe het verder gaat laat ik jullie natuurlijk weten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com