You are here: Home » Accessoires » Picasa fotoalbum

Picasa fotoalbum

geschreven door Constance

Misschien wist je het nog niet (maar misschien ook wel), maar je kunt via Picasa heel gemakkelijk allerlei foto albums online zetten.

picasa

Ik zit momenteel middenin een verbouwing (jawel, eindelijk wordt de serre gebouwd waar ik het al 2 1/2 jaar over heb) en iedereen wil natuurlijk weten hoe het met de bouw vordert. En aangezien ik toch van alle vorderingen foto’s maak, gaat dat gelijk in 1 moeite door.

Het werkt als volgt: je download Picasa op je computer/laptop en je zet daar al je foto’s op (vanaf je SD card of wat voor kaart je ook gebruikt). Je upload je foto’s en geeft je album een naam. Daarna ga je via Picasa, een online fotoalbum openen en je nodigt je familie en vrienden uit om dit foto album te bekijken. (Zij kunnen alleen de foto’s/albums bekijken waar jij ze voor uitnodigt.)

Het is echt een fluitje van een cent en erg leuk om te doen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com