You are here: Home » Gadgets » Bijzondere string

Bijzondere string

geschreven door Constance

Bij de online lingeriewinkel Exclusive Secrets worden de Bracli strings verkocht.

bracliDeze string zijn zijn gemaakt van Frans kant en voorzien van parels. De combinatie van string met parels is uniek in de wereld want de parels geven een heerlijk sensueel gevoel. Je moet de Bracli string gedragen hebben om te begrijpen waarom. (Helaas kan ik niet uit ervaring spreken, want de Bracli string ligt niet in mijn kast.)

Rebecca Apsan, eigenaar van de beroemde winkel “ La Petite Coquette” in New york introduceerde Bracli op de Amerikaanse markt. Actrices, acteurs en bekende Amerikaanse modellen zoals Britney Spears, Salma Hayek, Angelina Houston, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Naomi Campbell zijn fans van haar boetiek.

En zo kwam Bracli ook in handen van de schrijvers van de serie Sex and the City. Bracli strings zijn in Amerika niet alleen bekend geworden door de hitserie Sex and the City maar ook dankzij lovende kritieken in het blad Playboy.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com