You are here: Home » Fashion » Zinzi sieraden

Zinzi sieraden

geschreven door Constance

Het Nederlandse sieradenmerk Zinzi heeft 2 nieuwe ambassadrices, nl. model Kim Feenstra en ex-hockeyster Fatima Moreirode Melo.

zinziZinzi maakt hele betaalbare zilveren sieraden die inspelen op de laatste trends. De modellen zijn voornamelijk gemaakt van zilver in combinatie met diamanten,  zirconia, Swarovksi kristallen en parels. (Maar is ook een hele serie uitgevoerd in goud.) Zinzi heeft een hele serie bedels die je niet alleen aan een bedel/parelarmband, maar ook aan ketting kunt hangen. En natuurlijk allerlei zgn. stapelringen, die je bij elkaar maar ook met je eigen ringen goed kunt combineren.

Dus Zinzi is een heel leuk Sinterklaas of Kerstcadeau, zeker omdat je al een Zinzi bedel koopt vanaf euro 8,95 per stuk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com