You are here: Home » Accessoires » Tas voor op je fiets

Tas voor op je fiets

geschreven door Constance

Jarenlang gold Delfts Blauw als reuze truttig, maar nu zie je het echt overal, maw. Delfts Blauw is het truttig imago voorbij!

holland box

En je kunt nu je fiets versieren zoals met de dubbele fietstas Holland van Fast Rider. De fietstas wordt geopend en afgesloten met klittenband en er is ook een speciale LED uitsparing, zodat je je lampje aan- en uit kunt zetten. En natuurlijk is er ook een opening voor je snelbinders.

fietstas

Maar ik vind zelf de Holland Box geweldig. De Holland Box kan je voorop of achterop je fiets vastmaken. De Holland Box is een houten kratje (met een gebrandmerkt logo) en deze kist wordt gevestigd dmv. een klemsysteem. Verder zit er in de Holland Box een zgn. Holland hoes en deze hoes heeft dezelfde kleuren als de fietstas Holland. (Met de koop van de Holland Box steun je ook nog eens een reintegratietraject.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com